Ventilatie in Oostkamp.

De keuze voor een ventilatiesysteem hangt af van meerdere factoren. Evident hangt uw keuze af van het type systeem en de sofisticatie van het ventilatietoestel. Maar ook de omgevingsfactoren en de staat van het gebouw spelen mee: biedt de constructie van het gebouw plaats voor een dubbel buizenstel? Waar installeren we het ventilatietoestel? Moeten we rekening houden met de hoorbaarheid van het toestel en een geluidsarm model kiezen?

Tijdens een gratis plaatsbezoek zullen de juiste vragen gesteld worden en voorstellen gedaan worden vanuit 10 jaar hands-on ervaring met het plaatsen van ventilatiesystemen en elektrotechnische installaties. Bovendien kunt u vertrouwen op een gedegen kennis van domotica, waardoor uw ventilatie perfect functioneert op maat van uw woning.

Ook voor kantoren, winkels en bedrijven in Oostkamp en Hertsberge, Ruddervoorde, Waardamme installeert Elektro Deceuninck ventillatie.

Elektro Deceuninck installeert ventilatiesysteem C in Oostkamp: ideaal bij renovatie.

Ventilatiesysteem C maakt gebruik van een mechanische luchtafvoer en een natuurlijke luchtaanvoer. Op een natuurlijke manier stroomt langs het raam of de muurroosters verse lucht binnen in de leef- en slaapkamers. Die lucht voert door roosters in de deuren naar de natte ruimtes. Daar blaast een centrale unit de te vervangen lucht naar buiten. De centrale unit is bij ventilatiesysteem C makkelijk inbouwbaar. U hebt de controle over uw ventilatie en kan het debiet handmatig bijsturen. Door toevoeging van Vochtsensoren, CO2 meters en VOC kunt u het ventilatiesysteem ook automatiseren. Dan slaat de ventilatie alleen aan als het echt nodig is.

Uw installateur in Oostkamp van ventilatiesysteem D: voor een optimaal binnenhuisklimaat.

Ventilatiesysteem D maakt gebruik van een mechanische luchtafvoer met warmtewisselaar én een mechanische luchttoevoer. Systeem D noemen ze door de gelijkmatige luchtverdeling ook wel balansventilatie.

De af te voeren en de toe te voeren lucht stroomt bovendien via 2 kanalen langs een warmtewisselaar. Een warmtewisselaar bestaat uit warmte geleidende plaatjes. De afvoerlucht passeert langs de ene kant de plaatjes en warmt ze op, langs de andere kant passeert de aan te voeren buitenlucht, die zich verwarmt aan het plaatje voor ze naar binnenstroomt. Dit voorkomt een belangrijk warmte en energieverlies.

Jong en dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring.

Gratis offerte binnen de drie dagen na plaatsbezoek.

Begeleidt u van plan tot uitvoering met of zonder architect.

Totaalprojecten van elektriciteit tot domotica & zonne-energie.