Algemene elektriciteitswerken.

Een ervaren elektricien voor uw elektriciteitswerken in regio Zedelgem, Brugge, Oostkamp, Torhout, Ichtegem, Jabbeke en omgeving.
Het leggen van elektriciteit of het plaatsen van camerabewaking, ventilatie en zonnepanelen kent voor Elektro Deceuninck na 10 jaar ervaring geen geheimen. Ook voor de aanpassing van uw bestaande installatie of voor het opsporen van mankementen kunt u bij hen terecht.

Wat kunt u verwachten als u Elektro Deceuninck inschakelt voor uw elektriciteitswerken?


Zij starten met een gratis plaatsbezoek, waarna u binnen de drie dagen een gratis offerte op maat ontvangt.

Bij akkoord wordt het elektriciteit- en verlichtingsplan opgesteld in nauwe samenspraak. De leidingen, bedieningspunten en stopcontacten worden afgetekend.

Daarna slijpen zij de sleuven en worden de leidingen getrokken. Het verdeelbord wordt geplaatst met eventuele aansluiting naar telefonie-, informatica-, camera- of brandalarmsystemen. Vakkundig monteren zij bedieningspanelen of schakelaars, verlichting en armaturen.

Het circuit wordt getest en goedgekeurd van de aardingspin tot aan de stroomkast.

Jong en dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring.

Gratis offerte binnen de drie dagen na plaatsbezoek.

Begeleidt u van plan tot uitvoering met of zonder architect.

Totaalprojecten van elektriciteit tot domotica & zonne-energie.

Uw elektricien voor residentiële electriciteitswerken.

Elektro Deceuninck neemt u bij uw nieuwbouw of renovatieproject alle zorg uit handen. Er wordt gewerkt op maat van uw budget en levensstijl en in lijn met uw interieur. Eigenlijk kan u aan hen alles overlaten. Dat kan al bij de opstelling van het domotica plan of bij het uitkiezen van smart home toepassingen.

Ook voor uitvoerende opdrachten op basis van bestaande bouwplannen kunt u bij hen terecht. Elektro Deceuninck werkt in goed overleg met de klant, altijd inzichtelijk en mooi afgewerkt.

Uw installateur elektriciteit voor industriële elektriciteitswerken.

Zakelijke opdrachtgevers kunnen op Elektro Deceuninck een beroep doen voor ervaren B2B advies en smetteloze uitvoering van de werkzaamheden. Er wordt gewerkt met plannen van aannemers, ingenieurs of architecten. Hij werkt ook zelf plannen uit voor verlichting, elektriciteit, ventilatie, zonne-energiesysteem, beveiliging en de automatisatie van toestellen.

Neem vrijblijvend contact op voor een gedeeltelijke herinrichting van uw zaak of een elektrische installatie van A tot Z en ontvang een offerte op maat voor de noden van uw bedrijf.