Domotica Ichtegem.

Door het gebruik van geprogrammeerde acties en sensoren verhoogt uw wooncomfort, tenminste als uw domotica pakket intelligent samengesteld en vakkundig geplaatst werd. Daarnaast verlaagt domotica uw kosten. De software geeft u inzicht in uw energieverbruik. De veiligheid wordt verhoogd door toegangscontrole, automatisch sturing van verlichting en stopcontacten.

Laat centrale sturing installeren waarbij u de parameters bepaalt: voor toegangscontrole, ventilatie, rolluiken, gordijnen en zonwering, de sturing van verwarming op afstand, de integratie van home cinema of multiroom audio, het dimmen van verlichting, huishoudtoestellen koppelen aan zonnepanelen, een alles-uit-knop of bijna-alles-uit,… aan u de keuze.

Er wordt samen met u naar een oplossing binnen uw budget gezocht, in stijl met uw interieur en met oog op een comfortabel eindgebruik. Dit alles aangepast aan uw noden. Elektro Deceuninck heeft al meer dan 10 jaar ervaring met domotica in Ichtegem en Bekegem, Eernegem.

Laat uw Niko Home Control installatie plaatsen door een ervaren specialist in domotica, parlofonie en videofonie actief in Ichtegem.

Elektro Deceuninck werkt graag met Niko-Home Control voor woonautomatisering. Het open systeem kan gecombineerd worden met slimme toepassingen van andere merken en is makkelijk uit te breiden met nieuwe apparaten. Deze gebruiksvriendelijke installatie kan eenvoudig aangepast worden aan een verandering van uw behoeften.

Jong en dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring.

Gratis offerte binnen de drie dagen na plaatsbezoek.

Begeleidt u van plan tot uitvoering met of zonder architect.

Totaalprojecten van elektriciteit tot domotica & zonne-energie.

Installateur videofonie en parlofonie in Ichtegem voor een comfortabele toegangscontrole.

Even controleren door te communiceren met uw bezoeker voor u de deur opent. Ook als u niet thuis bent, bedient u vanop afstand het slot van uw poort, hekken, garage, de voor- of achterdeur. Elektro Deceuninck vervangt belknop borden en installeert deurtelefoons in zowel bestaande als nieuwbouw woningen en appartementen. Dit voor toestellen met één of meer buiten- of binnenposten. U kan kiezen voor een automatische deuropening uit verschillende weergave- en bedieningsmogelijkheden en wel of niet laten koppelen aan uw Niko-Home Control domotica installatie.