Camerabewaking Brugge.

Perimeterbeveiliging, automatische raam of deuropening, bewegingsnotificatie, nachtcamera’s, branddetectie,… Elektro Deceuninck weet een goede inschatting te maken van wat voor u best van toepassing is.

Kiest u beter voor hogere opnamekwaliteit of zou een strategisch gepositioneerde lamp u voordeliger uitkomen? Waar kiest u voor een roterende dome-camera? Zijn meerdere vaste camera’s duurder? Deze ervaren vakman staat u professioneel bij met raad en daad. Van uit Zedelgem verzorgt het jonge en dynamische team camera installaties in Brugge en Koolkerke, Sint-Andries, Sint-Michiels, Assebroek, Sint-Kruis, Dudzele, Lissewege.

Residentiële camerabewaking is al lang meer dan een strakke camera op de inkom.

Dankzij de explosieve evolutie in beeldkwaliteit en digitale technologie verhoogt een camera-installatie niet alleen uw veiligheid maar ook uw wooncomfort. Camera’s zijn kleiner geworden, gemakkelijker esthetisch in te passen in het interieur van de woning of de tuin. Camera’s zijn de nieuwe sensoren. Slimme sensoren, zo kunnen beveiligingscamera’s een huisdier onderscheiden van een inbreker. Camerabeveiliging kan naadloos aansluiten op uw brandalarm, toegangscontrole of domotica installatie. Volledig door u beheert via een gebruiksvriendelijke app op uw smartphone, pc of vaste display. Elektro Deceuninck vertelt u graag meer over wat camerabewaking voor u kan betekenen.

Camerabeveiliging voor bedrijven, handelspanden, kantoren in Brugge voor elk budget.

Van infrarood tot Video Content Analyse, slimme beveiligingscamera’s werden ontwikkeld met het oog op de zakelijke markt. De camera’s kunnen na detectie een waaier aan handelingen activeren. Gebruiksrechten kunnen individueel toegewezen worden, afhankelijk van de functie van de gebruiker binnen uw organisatie.

Omdat de opties zo uitgebreid zijn kan het verfrissend zijn u bij uw keuze te laten bijstaan door een ervaren elektrotechnisch totaal installateur. Carte blanche, zoals bij nieuwbouwprojecten kunt u via een optimale koppeling met domotica en toegangscontrole de bewakingscamera van in het begin veelzijdig inzetten. Bij renovatie van bestaande panden zal er onderzocht worden welke ingrepen juist voor uw bedrijf het meest kostenbesparend werken.

Jong en dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring.

Gratis offerte binnen de drie dagen na plaatsbezoek.

Begeleidt u van plan tot uitvoering met of zonder architect.

Totaalprojecten van elektriciteit tot domotica & zonne-energie.

Neem contact op met Elektro Deceuninck voor een plaatsbezoek in Brugge en ontvang snel een gratis offerte voor uw camera-installatie.

Al een decennia lang plaatst Elektro Deceuninck camera installaties, toegangscontroles en brandalarminstallaties in Brugge. Voor een goede dekking van de risico’s is de opstelling van de camera’s van cruciaal belang. Tijdens een plaatsbezoek worden, samen met u, alle mogelijkheden en hun functionaliteiten overlopen. Een opstellingsplan deelt uw gebouw of bedrijfsterrein op in zones, met verschillende noden. U bepaalt zelf de noden.